Spoedgeval? Bel naar 0413 - 47 26 50

Sterilisatie hond Veghel

Bij de sterilisatie van uw hond in de praktijk van Dierenartsenpraktijk de Meierij, nabij Veghel worden beide eierstokken weggehaald. Hierdoor is uw teef direct onvruchtbaar en niet meer loops. De sterilisatie bij uw hond kan zowel in Sint-Oedenrode als Schijndel, nabij Veghel, worden uitgevoerd.

Waarom kiezen voor een sterilisatie van uw hond in de omgeving van Veghel?

Een van de belangrijkste redenen is dat het risico op het ontwikkelen van melkkliertumoren beduidend minder is wanneer u uw hond op jonge leeftijd laat steriliseren. Daarnaast heeft uw hond geen risico meer op een baarmoederontsteking en minder kans om suikerziekte te ontwikkelen. Uiteraard is uw teef direct onvruchtbaar en ze wordt niet meer loops. Wij raden u aan om de sterilisatie van uw hond 2 tot 3 maanden na de eerste loopsheid in te plannen in onze praktijk nabij Veghel.

Ontvang deskundig advies wanneer u kiest voor een sterilisatie van uw hond

Denkt u erover na om uw hond te laten steriliseren? Dan voorzien wij u graag van deskundig advies. Zo moet u rekening houden met eventuele nadelen. Welke nadelen bij uw hond van toepassing zijn na de sterilisatie in de omgeving van Veghel, zijn per situatie en ras verschillend. Wij nodigen u dan ook van harte uit om contact met ons op te nemen zodat wij u van passend advies kunnen voorzien.

Kom langs in onze dierenpraktijk

Onze praktijk is van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 19:00 uur geopend. Op zaterdag zijn wij van 08:30 tot 12:00 uur geopend. Wilt u langskomen? Maak dan een afspraak voor de sterilisatie van uw hond door te bellen naar 0413-472650 voor Sint-Oedenrode en 073-5493566 voor Schijndel.

Ook interessant

Dierenarts Berlicum | Dierenarts Boxtel | Dierenarts Heeswijk-Dinther

Afspraak of visite

Voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een visite kunt u bellen tussen 8.00 en 9.00 uur. Voor spoedgevallen zijn wij natuurlijk 24 uur per dag bereikbaar op 0413-472650