Spoedgeval? Bel naar 0413 - 47 26 50

Paardentandarts Noord-Brabant

De paardentandarts en paardendierenarts van Dierenartsenpraktijk de Meierij in Noord-Brabant biedt uw paard zowel eerstelijnszorg als specifieke behandelingen. Alles om het welzijn en de gezondheid van uw paard optimaal te houden. Dankzij onze speciaal ingerichte auto’s is het vaak mogelijk om de behandelingen bij u aan huis of in de stal uit te voeren. Behandelingen die wij uitvoeren zijn bijvoorbeeld vaccinaties, castraties, vruchtbaarheidsbegeleiding, tandheelkunde en aan- en verkoop keuringen.

Jaarlijkse controle door de paardentandarts uit Noord-Brabant

Een gezond gebit is essentieel voor het welzijn van uw paard(en). Door jaarlijks een gebitscontrole te laten uitvoeren, kunnen eventuele afwijkingen tijdig geconstateerd en verholpen worden. Naast de jaarlijkse controle, kunt u onze paardentandarts uit Noord-Brabant inschakelen voor:

  • Routine gebitsbehandelingen
  • Gebitsbehandeling van wolfstanden, doppen etc.
  • Röntgenologisch/endoscopisch onderzoek van het gebit
  • Behandeling van complexe tandafwijkingen zoals diastemata, extracties en geïnfecteerde tanden

In onze praktijk werken wij enkel met de nieuwste, geavanceerde materialen zodat wij de zorg kunnen bieden waar uw paard om vraagt. Interesse? Onze paardentandarts uit Noord-Brabant voorziet u graag van persoonlijk advies.

Plan een visite in met de paardendierenarts uit Noord-Brabant

Gedraagt uw paard zich anders dan voorheen? Dan is het verstandig om een afspraak met de paardendierenarts uit Noord-Brabant in te plannen. Voor het aanvragen van een visite kunt u elke dag tussen 08:00 en 09:00 uur bellen naar het telefoonnummer 0413-472650. Gaat het om een spoedgeval? Uiteraard staat onze paardendierenarts 24/7 voor u klaar in Noord-Brabant.

Ook interessant

Sterilisatie hond Veghel | Dierenarts Berlicum | Dierenarts Boxtel

Afspraak of visite

Voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een visite kunt u bellen tussen 8.00 en 9.00 uur. Voor spoedgevallen zijn wij natuurlijk 24 uur per dag bereikbaar op 0413-472650