Spoedgeval? Bel naar 0413 - 47 26 50

Paardentandarts Eindhoven

Voor de gezondheid van uw paard is het essentieel om jaarlijks een gebitscontrole door de paardentandarts uit de omgeving van Eindhoven en Den Bosch te laten uitvoeren. Dit omdat paarden weinig symptomen tonen bij ernstige aandoeningen. Daarnaast wilt u het welzijn van uw paard natuurlijk positief stimuleren. Plan vandaag nog een afspraak in met de paardentandarts in de buurt van Den Bosch en Eindhoven.

Deze behandelingen voert de paardentandarts uit de omgeving van Eindhoven uit:

Naast de jaarlijkse gebitscontrole, kunt u bij Dierenartsenpraktijk de Meierij terecht voor onder andere:

  • Routine gebitsbehandelingen
  • Röntgenologisch/endoscopisch onderzoek van het gebit
  • Behandeling van complexe tandafwijkingen
  • Gebitsbehandeling bij jonge paarden

De paardentandarts kan een behandeling zowel bij u op stal als in onze praktijk nabij Eindhoven en Den Bosch uitvoeren. Wij beschikken namelijk over speciaal ingerichte auto’s met de modernste apparatuur. Uiteraard mag u tussen 08:00 en 09:00 uur ook bellen voor een visiteafspraak.

Stuur het natuurlijke slijtageproces bij

Paardenkiezen hebben lange (reserve)kronen die continu verder in de mondholte opschuiven en de slijtage van 2 tot 3 millimeter per jaar compenseren. Ondanks deze kronen, is het verstandig om het slijtageproces bij te sturen en op te volgen zodat kleine afwijkingen snel gecorrigeerd kunnen worden. Kleine afwijkingen kunnen namelijk voor grote problemen zorgen. U wilt toch ook dat uw paard gezond is?

Ruime openingstijden

Onze praktijken zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 19:00 uur geopend. Op zaterdag staat de paardentandarts nabij Den Bosch van 08:30 tot 12:00 uur voor u klaar. Belangrijk om te weten is dat wij enkel op afspraak werken. Hiervoor zijn wij te bereiken via 0413-472650 (Sint-Oedenrode) en 073-5493566 (Schijndel).

Ook interessant

Paardentandarts Noord-Brabant | Sterilisatie hond Veghel | Dierenarts Berlicum

Afspraak of visite

Voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een visite kunt u bellen tussen 8.00 en 9.00 uur. Voor spoedgevallen zijn wij natuurlijk 24 uur per dag bereikbaar op 0413-472650