Spoedgeval? Bel naar 0413 - 47 26 50

Paarden

Ons team bestaat uit  8 paardendierenartsen die zich volledig richten op de paardengeneeskunde. Omdat ieder zijn specialisatie heeft, kunnen wij behalve de eerstelijns zorg ook uitgebreide behandelingen uitvoeren. Zo kunnen wij u paard de beste zorg geven. 

De meeste routine behandelingen kunnen we gewoon bij u aan huis of op stal doen, onze auto’s zijn daarvoor speciaal ingericht. Mocht er een uitgebreidere behandelingen nodig zijn kunt u met uw paard terecht in onze kliniek. 

U kunt bij ons terecht voor onder andere aan- en verkoop keuringen, tandheelkunde, vruchtbaarheidsbegeleiding, kreupelheden, luchtwegaandoeningen, vaccinaties, castraties en eenvoudige chirurgische ingrepen.

Onze paardendierenartsen hebben allen veel kennis en ervaring in huis en kunnen hierdoor de beste geneeskundige zorg aan uw paard bieden. Deze zorg blijft bovendien aan de hoogste eisen voldoen dankzij regelmatige nascholing en kennisuitwisseling met andere deskundigen.

 

Op alle (behandelings)overeenkomsten van Dierenartsenpraktijk de Meierij zijn van toepassing de Algemene voorwaarden van de Koninklijke Maatschappij voor Diergeneeskunde, gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te Utrecht onder nummer 22/2008, die via deze website geprint kunnen worden.

Paardendierenartsen

Lotte Kersten

placeholder

Maarten Aarts

Wouter Demey

Wouter Demey

placeholder

Marleen van Krimpen

placeholder

Frank van de Laar

placeholder

Marianne van der Linden

Daja van Nunen

Daja van Nunen

Maaike van de Rijt

Maaike van de Rijt

Afspraak of visite

Voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een visite kunt u bellen tussen 8.00 en 9.00 uur. Voor spoedgevallen zijn wij natuurlijk 24 uur per dag bereikbaar op 0413-472650