Spoedgeval? Bel naar 0413 - 47 26 50

Landbouwhuisdieren

Even voorstellen...Hoe beter de gezondheid van uw dieren, hoe beter uw resultaat is. Dit is het uitgangspunt van onze zes dierenartsen die zich binnen onze praktijk voornamelijk bezighouden met de landbouwhuisdieren. Ze hebben niet alleen een ruime kennis en ervaring in de zorg voor individuele dieren, maar zijn ook zeer deskundig als het gaat om bedrijfsbegeleiding.

Onze dierenartsen volgen jaarlijks diverse bijscholingen om hun kennis en kunde op het gebied van landbouwhuisdieren op peil te houden. Er worden regelmatig cursussen gegeven door de dierenartsen over uiteenlopende onderwerpen aan de veehouders in ons praktijkgebied. Tenslotte werken ze ook intensief samen met vertegenwoordigers uit de mengvoederindustrie en de verschillende KI-organisaties.

 

Op alle (behandelings)overeenkomsten van Dierenartsenpraktijk de Meierij zijn van toepassing de Algemene voorwaarden van de Koninklijke Maatschappij voor Diergeneeskunde, gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te Utrecht onder nummer 22/2008, die via deze website geprint kunnen worden.

Landbouwhuisdierenartsen

placeholder

Daan van Aarle

placeholder

Peter van Asseldonk

placeholder

Roel Damen

placeholder

Peter Simons

placeholder

Jan Hendrik Weijer

Afspraak of visite

Voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een visite kunt u bellen tussen 8.00 en 9.00 uur. Voor spoedgevallen zijn wij natuurlijk 24 uur per dag bereikbaar op 0413-472650