Spoedgeval? Bel naar 0413 - 47 26 50

Dierenkliniek Veghel

expertise en worden ondersteund door paraveterinaire assistenten, praktijkondersteunend personeel en laboraten. Hierdoor kunnen wij uw dier zowel preventieve zorg, eerstelijnszorg als specifieke behandelingen bieden.

De dierenkliniek nabij Veghel voor huisdieren, paarden en landbouwhuisdieren

Al snel wordt een hond, kat of konijn onderdeel van het gezin. Natuurlijk wenst u het beste voor uw huisdier. Daarom is het belangrijk om uw huisdier op tijd te vaccineren, te behandelen tegen teken en vlooien en de ogen, oren, anaalklieren en het gebit te controleren. Binnen onze kliniek in de omgeving van Veghel hebben we het Huisdieren ZorgPlan opgesteld voor kat en hond. Dit plan sluit u voor minimaal een jaar af, waarna het maandelijks opzegbaar is. Ook voor uw paard(en) en landbouwhuisdier(en) kunt u bij ons terecht voor onder andere aan- en verkoopkeuring, tandheelkunde, vruchtbaarheidsbegeleiding en vaccinaties.

Kom langs bij de dierenkliniek nabij Veghel

Gaat het niet om spoedeisende hulp? Dan vragen wij u om een afspraak te maken bij een van onze locaties. Voor onze locatie in Sint-Oedenrode belt u naar 0413-472650 en voor onze locatie in Schijndel naar 073-5493566. Is er sprake van een spoedgeval? Dan zijn wij 24/7 bereikbaar via het telefoonnummer van onze dierenkliniek in Sint-Oedenrode, nabij Veghel.

Ook interessant

Paardentandarts Eindhoven | Paardentandarts Noord-Brabant | Sterilisatie hond Veghel

Afspraak of visite

Voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een visite kunt u bellen tussen 8.00 en 9.00 uur. Voor spoedgevallen zijn wij natuurlijk 24 uur per dag bereikbaar op 0413-472650