Spoedgeval? Bel naar 0413 - 47 26 50

Dierenkliniek Best

Kom met uw gezelschapsdier, landbouwhuisdier of paard langs bij de dierenkliniek in de omgeving van Best. Hier staat dagelijks een team aan dierenartsen voor u klaar om uw dier van de beste zorg te voorzien. Voor zowel onderzoek, preventieve zorg als specifieke behandelingen bent u bij ons aan het juiste adres. Maak vandaag nog een afspraak met onze dierenarts uit de omgeving van Best. Spoedgeval? Bel dan even naar onze praktijk in Sint-Oedenrode.

De dierenkliniek nabij Best voor landbouwhuisdieren

Bent u actief in de agrarische sector? Ook dan wilt u enkel de beste zorg aan uw landbouwhuisdieren geven. Want hoe beter de gezondheid van uw dieren, hoe beter de productie is. Onze dierenartsen doen hun uiterste best om de juiste zorg te bieden aan uw dieren. Wist u dat u zelf ook een steentje kunt bijdragen aan de gezondheid van uw dieren? Dat doet u door op tijd uw dieren van de nodige vaccinaties, controles en behandelingen te voorzien. Wenst u enkel advies te ontvangen van onze dierenarts uit de omgeving van Best? Ook dan zijn wij u graag van dienst.

Ontvang snel de uitslag van een onderzoek

Wanneer er een onderzoek bij uw dier is uitgevoerd, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weten wat de uitslag is. Gelukkig kunnen wij u dit garanderen. Wij beschikken namelijk over een eigen laboratorium waar wij een ruim scala aan onderzoeken uitvoeren. Hierdoor heeft u binnen enkele dagen de uitslag binnen en kunnen wij op tijd met het behandeltraject starten.

Maak een afspraak bij de dierenkliniek in de buurt van Best

Voor niet-spoedeisende hulp werken wij enkel op afspraak. Dit geldt voor zowel een praktijkbezoek als visite. 0413-472650 is het telefoonnummer van onze praktijk in Sint-Oedenrode. Onze dierenkliniek in Schijndel, nabij Best bereikt u via 073-5493566.

Ook interessant

Dierenkliniek Veghel | Paardentandarts Eindhoven | Paardentandarts Noord-Brabant

Afspraak of visite

Voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een visite kunt u bellen tussen 8.00 en 9.00 uur. Voor spoedgevallen zijn wij natuurlijk 24 uur per dag bereikbaar op 0413-472650