Spoedgeval? Bel naar 0413 - 47 26 50

Dierenartsenpraktijk Veghel

Dierenartsenpraktijk de Meierij is úw dierenarts in de omgeving van Veghel. Dagelijks staat er een team aan specialisten klaar om zorg te bieden aan uw dier. Zowel gezelschapsdieren, paarden als landbouwhuisdieren helpen wij graag in onze dierenartsenpraktijk nabij Veghel. Waarmee mogen wij u van dienst zijn?

De dierenartsenpraktijk uit de omgeving van Veghel voor gezelschapsdieren

Heeft u een hond, kat, konijn, cavia, hamster of vogel? Wij dragen graag ons steentje bij aan de gezondheid van uw huisdier. Niet alleen wanneer uw huisdier ziek is, maar wij bieden uw dier juist graag preventieve zorg. Met het Huisdieren ZorgPlan bewaken wij het welzijn van uw kat of hond. In het plan zit onder andere de jaarlijkse vaccinatie en gezondheidscheck, controle voor oren, ogen, nagels en gebit, voedingsadvies en ontwormingen. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is het zorgplan voor een jaar afsluiten, daarna kunt u het maandelijks opzeggen.

Maak een afspraak bij de dierenartsenpraktijk nabij Veghel

Voor niet-spoedeisende hulp werken wij enkel op afspraak. Hiervoor belt u naar 0413-472650 voor onze locatie in Sint-Oedenrode en naar 073-5493566 voor onze locatie in Schijndel. Gaat het om een spoedgeval? Bel dan naar onze vestiging in Sint-Oedenrode. 24/7 staan wij voor u klaar.

Ook interessant

Dierenkliniek Best | Dierenkliniek Veghel | Paardentandarts Eindhoven

Afspraak of visite

Voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een visite kunt u bellen tussen 8.00 en 9.00 uur. Voor spoedgevallen zijn wij natuurlijk 24 uur per dag bereikbaar op 0413-472650