Spoedgeval? Bel naar 0413 - 47 26 50

Dierenarts Sint-Michielsgestel

Bent u op zoek naar een dierenarts in de omgeving van Sint-Michielsgestel voor uw gezelschapsdier, paard of landbouwhuisdier? Dierenartsenpraktijk de Meierij heet u van harte welkom. Met een gespecialiseerd team bieden wij de beste zorg voor uw dier. U vindt ons in Schijndel en Sint-Oedenrode.

De dierenarts uit de omgeving van Sint-Michielsgestel is 24/7 bereikbaar

Onze dierenartsen vervullen om en om de avond- en weekenddiensten. Hierdoor kunt u 24/7 terecht bij onze dierenartsenpraktijk. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken voor thuisvisite. Is uw dier bijvoorbeeld ernstig ziek waardoor het niet naar de praktijk kan komen, dan komt onze dierenarts naar u toe in Sint-Michielsgestel of omgeving. Liever telefonisch overleggen? Dat kan tussen 12:00 en 12:30 uur.

Begeleidingsprogramma’s van de dierenarts uit regio Sint-Michielsgestel

Wij bieden u verschillende begeleidingsprogramma’s voor uw kat of hond. Denk hierbij aan puppybegeleiding, slim-fitprogramma, gebitsverzorging en begeleiding bij oudere honden en katten. Alles om uw huisdier zo’n kwalitatief mogelijk leven te bieden. Ontvangt u graag meer informatie over een van onze programma’s of wilt u met uw dier langskomen bij de dierenarts in de omgeving van Sint-Michielsgestel? Voor onze locatie in Sint-Oedenrode belt u naar 0413-472650 en voor onze locatie in Schijndel naar 073-5493566.

Ook interessant

Dierenarts Son en Breugel | Dierenarts Veghel | Dierenartsenpraktijk Best

Afspraak of visite

Voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een visite kunt u bellen tussen 8.00 en 9.00 uur. Voor spoedgevallen zijn wij natuurlijk 24 uur per dag bereikbaar op 0413-472650