Spoedgeval? Bel naar 0413 - 47 26 50

Dierenarts Boxtel

Zowel gezelschapsdieren, paarden als landbouwhuisdieren zijn van harte welkom bij de dierenarts van Dierenartsenkliniek de Meierij nabij Boxtel. Ons team aan dierenartsen wordt ondersteund door paraveterinaire assistenten, laboranten en praktijk ondersteunend personeel. Wij zijn dus een gemengde praktijk en staan graag voor u klaar om de juiste zorg aan uw dier te bieden.

Preventieve zorg voor uw huisdier door de dierenarts uit de omgeving van Boxtel

Door goede preventieve zorg te bieden, willen we voorkomen dat uw huisdier ziek wordt. Daarom hebben wij een Huisdieren ZorgPlan opgesteld. Met dit zorgplan bewaakt u het welzijn van uw huisdier. De inhoud van het zorgplan ziet er als volgt uit:

  • Jaarlijkse vaccinatie
  • Gezondheidscheck
  • Vaccinatie tegen kennelhoest (voor honden
  • Vlooien- en tekenbehandeling
  • Ontwormingen
  • Controle van oren, ogen, nagels, gebit, anaalklieren en gewicht
  • Voedingsadvies

Het zorgplan van onze dierenkliniek vlakbij Boxtel sluit u voor minimaal een jaar af, waarna het maandelijks opzegbaar is. Per maand ontvangt u een automatische incasso van de dierenarts uit de omgeving van Boxtel. Hierdoor is het mogelijk om de kosten van preventieve zorg voor uw huisdier over het hele jaar te verspreiden.

De dierenkliniek uit de omgeving van Boxtel biedt de beste zorg voor uw paard

Al onze paardendierenartsen hebben elk een eigen specialisatie. Hierdoor kunnen wij niet alleen eerstelijns zorg bieden, maar ook uitgebreidere behandelingen. Zo weet u zeker dat uw paard enkel de beste zorg krijgt. U bent van harte welkom in onze dierenkliniek nabij Boxtel voor onder andere aan- en verkoopkeuringen, tandheelkunde, vruchtbaarheidsbegeleiding, kreupelheden, vaccinaties en chirurgische ingrepen. Waarmee mogen wij u van dienst zijn? Voor onze locatie in Sint-Oedenrode belt u naar 0413-472650 en voor onze dierenkliniek in Schijndel naar 073-5493566, beide dichtbij Boxtel gelegen.

Ook interessant

Dierenarts Heeswijk-Dinther | Dierenarts Lieshout | Dierenarts Sint-Michielsgestel

Afspraak of visite

Voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een visite kunt u bellen tussen 8.00 en 9.00 uur. Voor spoedgevallen zijn wij natuurlijk 24 uur per dag bereikbaar op 0413-472650