Spoedgeval? Bel naar 0413 - 47 26 50

Paarden

Ons team bestaat uit acht paardendierenartsen die zich volledig richten op geneeskunde voor paarden. Omdat ieder zijn specialisatie heeft, kunnen wij behalve de eerstelijns zorg ook uitgebreide behandelingen uitvoeren. Zo kunnen wij uw paarden de beste zorg geven. De meeste routine behandelingen kunnen we gewoon bij u aan huis of op stal doen, onze auto’s zijn daarvoor speciaal ingericht.

Breng uw paarden voor uitgebreide behandelingen naar onze kliniek

Mocht er een uitgebreidere behandeling nodig zijn, kunt u met uw paard terecht in onze kliniek. U kunt bij ons terecht voor onder andere aan- en verkoop keuringen, tandheelkunde, vruchtbaarheidsbegeleiding, kreupelheden, luchtwegaandoeningen, vaccinaties, castraties en eenvoudige chirurgische ingrepen. Onze paardendierenartsen en para-veterinaire assistenten hebben allen veel kennis en ervaring in huis en kunnen hierdoor de beste geneeskundige zorg aan uw paarden bieden. Deze zorg blijft bovendien aan de hoogste eisen voldoen dankzij regelmatige nascholing en kennisuitwisseling met andere deskundigen.

Als u een afspraak wilt maken voor de behandeling van uw paarden, belt u dan naar 0413-472650. Voor veelgestelde vragen verwijzen wij u graag naar onze hiervoor ingerichte pagina.

Op alle (behandelings)overeenkomsten van Dierenartsenpraktijk de Meierij zijn de Algemene voorwaarden van de Koninklijke Maatschappij voor Diergeneeskunde van toepassing, gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te Utrecht onder nummer 22/2008. U vindt de voorwaarden onderaan deze pagina.

Paardendierenartsen

placeholder

Maarten Aarts

Wouter Demey

Wouter Demey

Lotte Kersten

placeholder

Marleen van Krimpen

placeholder

Frank van de Laar

placeholder

Marianne van der Linden

Daja van Nunen

Daja van Nunen

Maaike van de Rijt

Maaike van de Rijt

Afspraak of visite

Voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een visite kunt u bellen tussen 8.00 en 9.00 uur. Voor spoedgevallen zijn wij natuurlijk 24 uur per dag bereikbaar op 0413-472650