Spoedgeval? Bel naar 0413 - 47 26 50

Dierenartsenpraktijk de Meierij is dé dierenarts in regio de Meierij

Onze praktijken voor gezelschapsdieren zijn gevestigd in Sint-Oedenrode en Schijndel, beide met ruime openingstijden. Het team Gezelschapsdieren is u graag van dienst om met haar kennis en expertise bij te dragen aan de gezondheid van uw huisdier. U bent bij ons van harte welkom met uw hond, kat, konijn, cavia, hamster of vogel. Door middel van preventieve zorg proberen we een bijdrage te leveren aan het voorkomen dat uw huisdier ziek wordt. Mocht uw dier onverhoopt toch ziek zijn, dan helpen we hem/haar graag met onze diergeneeskundige kennis. Samen met u, de eigenaar, doen we onze uiterste best om uw huisdier weer beter te maken.

24 uur per dag bereikbaar voor spoedhulp voor uw huisdier

Bij spoed kunt u bij Dierenartsenpraktijk de Meierij 24 uur per dag terecht. Onze in gezelschapsdieren gespecialiseerde artsen en para-veterinaire assistenten vervullen om en om de avond- en weekenddiensten. Zo wordt uw huisdier ook in de avond of in het weekend geholpen in uw vertrouwde praktijk.

Telefonisch spreekuur of thuisvisite?

Indien u graag wilt overleggen met een dierenarts over niet-spoedeisende vragen, kunt u dagelijks bellen tussen 12.00 en 12.30 uur naar 0413-472650 of 073-5493566. Kijk voor u belt eerst op onze pagina met veel gestelde vragen – wellicht staat uw antwoord hier al tussen!

Als u niet in de gelegenheid bent om naar de praktijk te komen, is het ook mogelijk dat de dierenarts bij u thuis komt.

 

Op alle (behandelings)overeenkomsten van Dierenartsenpraktijk de Meierij zijn de Algemene voorwaarden van de Koninklijke Maatschappij voor Diergeneeskunde van toepassing, gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te Utrecht onder nummer 22/2008. U vindt de voorwaarden in de link onderaan deze pagina.

Gezelschapsdierenartsen

placeholder

Harrie van Doremalen

placeholder

Saskia Geelen

Ilse van der Heijden

Ilse van der Heijden

placeholder

Nicole Landsbergen

placeholder

Bregje Leenders

placeholder

Bram Meulendijks

Ilse Schutte

placeholder

Kees van der Want

Niene Nijland

Spreekuur

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 19.00 uur
Zaterdag van 8.30 tot 12.00 uur

Voor de gezelschapsdieren is er alleen spreekuur op afspraak. 

Telefonisch spreekuur
Indien u graag wilt overleggen met een dierenarts over niet-spoedeisende vragen kunt u dagelijks bellen tussen 12.00 en 12.30 uur.