Spoedgeval? Bel naar 0413 - 47 26 50

Huisdierenzorgplan

Het Huisdieren ZorgPlan is een gezondheidsprogramma dat het mogelijk maakt de kosten van preventieve zorg voor uw huisdier over een heel jaar te spreiden. U betaalt maandelijks een vast bedrag via automatische incasso aan uw dierenarts. Daarvoor ontvangt uw huisdier preventieve gezondheidszorg.

Het Huisdieren ZorgPlan maakt het u gemakkelijk om het welzijn van uw huisdier te bewaken en veel geld te besparen! Er is een Huisdieren ZorgPlan voor katten, kleine honden, middelgrote honden, grote honden en hele grote honden. U sluit een Huisdieren ZorgPlan af bij ons voor één jaar, waarna het maandelijks opzegbaar is.

In het plan zit de jaarlijkse vaccinatie en gezondheidscheck, de vaccinatie tegen kennelhoest (bij honden), de vlooien- en tekenbehandelingen voor een jaar en de ontwormingen voor een jaar. Daarnaast bevat ons plan een extra gezondheidscheck bij de dierenarts en diverse services zoals controle van oren, ogen, nagels, gebit, anaalklieren, gewichtscontrole en voedingsadvies door een paraveterinair assistent. Bovendien ontvangt u 10% korting op alles wat u bij ons afneemt (korting op diervoeding, maar ook b.v. op een castratie). Wij vertellen u er graag meer over op de praktijk. Het Huisdieren ZorgPlan is geen verzekering. Indien gewenst kunt u voor de onvoorziene kosten een verzekering afsluiten.

Verzekeren

Uw huisdier is een kostbaar bezit, dat u voor geen goud zou willen missen. Toch kan het gebeuren dat uw hond betrokken raakt bij een ongeval of ziek wordt. De gevolgen zijn ingrijpend, niet alleen voor uw huisdier maar ook voor uzelf want financieel kan de schade hoog oplopen. 

Om ervoor te zorgen dat uw hond de beste zorg krijgt, zonder dat u te maken krijgt met zeer hoge kosten, kunt u uw huisdier verzekeren. Deze verzekering is vergelijkbaar met de zorgverzekering bij de mens. Maandelijks wordt een premie betaald, en in geval van ziekte of een ongeval zal uitbetaald worden. Welke bezoeken vergoed worden is geheel afhankelijk van de verzekering die u afsluit.

Net als bij de zorgverzekering, zijn er grote verschillen bij de huisdierverzekeringen. Het is dan ook verstandig goed uit te zoeken welke verzekering het beste bij u past.  Wat alle verzekeringen gemeen hebben, is dat ze na het afsluiten van de verzekering een wachttijd hanteren. Deze wachttijd zorgt ervoor dat ziekten die voor het afsluiten van de verzekering al bestonden, niet worden vergoed. Meer informatie vindt u op www.verzekerjehuisdier.nl